Kunststof Teak Cleaner

Topdek Kunststof Teak Cleaner is een multifunctioneel biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel die op een veilige en efficiënte manier alle afwasbare oppervlakken eenvoudig reinigt. Het 2 in 1 product, reinigen en ontvetten, is uitstekend geschikt voor het kunststof dekmateriaal en zorgt voor een snellere en diepere reiniging. Hierdoor is er een grote tijdsbesparing in het schoonmaken.

Topdek Kunststof Teak Cleaner is veilig voor het milieu, niet corrosief of schadelijk en veroorzaakt geen schadelijke dampen. Tevens is het product niet ontvlambaar. Ondanks de sterke eigenschappen tast het product uitgeharde lakken, kunststoffen, rubber, textiel of metalen niet aan, zelfs geen aluminium. Door het toepassen van dit product wordt het oppervlak antistatisch.

Toepassingen

Reinigen en ontvetten van polyester en kunststoffen, boten, rubberboten, caravans, mobilhomes, tenten en zeilen, zonneschermen, roomkozijnen, deuren, kasten en tafels, reinigen van lamellen, rolluiken, reinigen van kunststoffen en houten tuinmeubelen (tevens teak). Verwijderen van vlekken uit textiel en tapijten (bloed, wijn, vet, inkt, koffie, thee etc.) Reinigen van auto interieurs, cabrio dak etc.

Voor en na voorbeelden

Snel & Eenvoudig een echt schoon resultaat!

Lees voor het gebruik de aanwijzingen op de verpakking

Eenvoudig te gebruiken

Het oppervlak inspuiten, bij verticale oppervlak van onder naar boven ter voorkoming streepvorming. Afhankelijk van vervuilingsgraad, ondergrond en temperatuur enkele seconden tot minuten laten inwerken. Niet laten opdrogen anders de handeling opnieuw toepassen. Het behandelde oppervlak schoonwrijven met een vochtige uitgewrongen doek. Doek regelmatig uitspoelen.

Aanvragen

Topdek is hét kunststof alternatief voor uw teakdek

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte of samples aanvragen? Neem dan contact met ons op!
Aanvragen