Kunststof teakdek is hét alternatief voor teak

De kunststof teakdekken van Topdek geven een klassieke uitstraling en modern gebruiksgemak

Aanvragen
Kunststof teakdek eigenschappen

Eigenschappen

Gemakkelijk te verwerken met een ambachtelijke of moderne uitstraling.

  • Voordeliger dan echt teak en leverbaar in meerdere kleuren

  • Duurzaam outdoor PVC met hoge antislip eigenschappen
  • Gewichtsbesparend, UV- en zoutwater bestendig
  • Ambachtelijke schoonheid, oogt als echt teak en is zelfs opschuurbaar
  • Makkelijk schoon te houden en onderhoudsvriendelijk

De teakdekken en profielen van Topdek zorgen voor een fraaie afwerking van uw boot, schip, terras etc. Het Topdek 2G exclusief verkrijgbaar in fraaie kleuren. Topdek is onderdeel van de Topgroup.

Profielen en stootranden

Topdek heeft een ruim assortiment teakdek profielen. De stootranden en potdeksels maken van ons de totaal leverancier. Een besparing in de verwerkingstijd is snel gerealiseerd!

Alle profielen

Kies uw kleur

De Topdek teakdek, stootranden en potdekstels zijn leverbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Is een stootrand of potdeksel niet in de gewenste afmeting beschikbaar dan kunnen wij in nagenoeg alle gevallen toch een passende oplossing bieden. Een klant specifiek gemaakte stootrand of potdeksel is tevens mogelijk.

Voorbeelden

Onze projecten

Bekijk hieronder een aantal van onze projecten, deze geven u een ruime impressie van wat de mogelijkheden zijn.

Zelf leggen of laten leggen

Het plaatsen van een kunststof teakdek begint met een goed advies

De karakteristieke lijnenspellen die zo kenmerkend zijn voor vervaardigen van een teakdek, worden met topdek precies zo gerealiseerd. De fraaie belijning van uw jacht wordt mooi geaccentueerd en de lay-out van het dek krijgt een rijke uitstraling. Het plaatsen van een kunststof teakdek begint met een goed advies. Zeker bij een ingewikkeld patroon waarbij alles nauwkeurig op elkaar moet aansluiten.

Het inmeten, fabriceren, plaatsen en opleveren zal door hen uitstekend verzorgd worden. Tijdens het fabricage proces worden de Topdek profielen aan elkaar gesmolten door het gebruik van een veter (het PVC lassen). Hierdoor vormen de profielen één geheel en zijn volledig waterdicht. Vacumeren is optioneel en geeft een uiterst vlak resultaat met een optimale hechting. Voorwaarden is onder andere dat de ondergrond vlak is.

De legger zal het kunststof teakdek paneel fabriceren door middel van PVC lassen en terug sturen waarna het geplaatst kan worden op de ondergrond. De kit en hulpmaterialen voor het plaatsen van het paneel is bij Topdek verkrijgbaar.

Op basis van de door u aangeleverde informatie zullen de benodigde materialen en hulp materialen berekend worden. Wilt u een uitleg over de verwerking van het materiaal dan kunnen wij dit telefonisch op kantoor voor u verzorgen.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie te ontvangen, of wilt u direct een offerte of samples aanvragen? Neem dan contact met ons op!